';

Kotisiivous

Jokaisen koti on ainutlaatuinen ja jokaisella kodilla on oma luonteensa. Siksi säännöllinen kotisiivous suunnitellaan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Kauttamme saat myös ikkunanpesut sekä erikoissiivoukset, kuten huonekalujen pesut, otsonoinnit sekä remonttisiivoukset.

Yksi siivouskerta kestää säännöllisessä siivouksessa vähintään kaksi ja kertatilauksessa vähintään kolme tuntia.

Kotitalousvähennyksellä saat jopa 50 % siivouksen hinnasta takaisin verotuksessasi.

Kotisiivous sisältää:

Lattiat
Imuroidaan ja pyyhitään nihkeällä.
Kylpyhuone ja WC
Suihkutilan pesu roiskeiden korkeudelta, lavuaarin ja hanan pesu, peilien pyyhintä, pölyjen pyyhintä, wc-istuimen pesu, lattian imurointi ja kosteuspyyhintä.
Pölyt ja tahrat
Tasopintojen, peilien ja lasipintojen pyyhintä pölyistä sekä tahrojen pyyhintä kosketuspinnoilta.
Keittiö
Tasopintojen, välitilan kaakeleiden, kaapinovien, pienkodinkoneiden pintojen, liesituulettimen pinnan ja lieden pyyhintä, roskien pois vienti ja roska-astioiden puhdistus.

Rakennussiivous

Korkeatasoisesti toteutettu rakennussiivous on osa laadukasta rakentamista. Hyvin hoidetulla rakennussiivouksella on vaikutusta työturvallisuuteen, kierrätykseen sekä tulevan asukkaan kokemaan laatuun. Järjestelmällisesti hoidettu rakennussiivous säästää urakoitsijalle kustannuksia ja helpottaa loppusiivousta sekä ylläpitävää siivousta kohteesta riippuen.

Loppusiivous

Jotta uudisrakennus näyttäisi yhtä hyvältä kuin havainnekuvissa, se täytyy siivota huolellisesti ennen luovutusta. Rakennusprojektin päättää aina perusteellinen loppusiivous, jolla varmistetaan että lopputulos on juuri niin uutuudenkiiltävä kuin suunnitelmissa kaavailtiin. Siisti ja puhdas rakennus tekee hyvän vaikutuksen ostajiin ja tukee hyvää laatuvaikutelmaa. Siksi loppusiivous kannattaa antaa ammattilaisten tehtäväksi.

Otsonointi & hajun poisto

Haiseeko asunnossasi tupakka, lemmikki tai muu epämiellyttävä haju?
Ei hätää, me autamme!

Tulemme paikan päälle asentamaan laitteet ja huolehdimme koko desinfiointiprosessin alusta loppuun.

Jopa vuosikymmeniä seinätapetteihin pinttynyt tupakan haju poistuu muutamassa vuorokaudessa.Otsonoinnin teho ei jää yksin hajuhaittojen poistamiseen, sillä se poistaa tilasta epämiellyttävien tuoksujen lisäksi terveydelle haitallisia home- ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia.

Toimistosiivous

Ammattitaitoiset ja palvelualttiit siivoojamme huolehtivat toimistojen ja edustilojen puhtaanapidosta. Siivoojiemme tavoitteena on, että asiakkaamme työntekijät ja asiakkaat saavat työskennellä raikkaissa, puhtaissa ja hygieenisissä toimistotiloissa.

Palveluumme kuuluvat tarpeen mukaan myös muut toimistossa tarvittavat tuotteet ja palvelut:

Kukkien kastelu
Muutto- ja huonekalujen kasauspalvelut
Pikatalomiestyöt: lappujen vaihdot, taulujen kiinnitykset
Hygieniatuotteet: paperit, saippuat, roskapussit
Kokouskahvitus ja kahvitarvikkeet, keksit, servietit
Aamupuuron keitto ja muuta mitä asiakkaamme vain toivoo

Porrassiivous

Taloyhtiöiden puhtaanapitoon kuuluu monenlaisia tilakokonaisuuksia aina saunaosastoista, kattoterasseihin ja uima-allasosastoista, perinteisiin rappukäytäviin. Näiden tilojen puhtaanapito on ehdottoman tärkeää, tilojen käyttömukavuuden säilyttämiseksi.

Käymme tarjousvaiheessa kartoittamassa tilojen siivoustarpeen ja laadimme työohjeet tarkoin asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Tarjousvaiheen jälkeen perehdytämme työnjohdon ja siivoojamme taloyhtiön tiloihin huolella.

Taloyhtiöiden tilojen siisteyttä seuraamme aktiivisella työnjohdolla sekä säännöllisillä laadunvalvonta kierroksilla – yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Painotamme myös suursiivousten merkitystä, sillä tilojen puhtaana pito vaatii säännöllistä suursiivousta, ikkunoiden pesua sekä ennen kaikkea porraskäytävien peruspesuja ja vahauksia

Myymäläsiivous

Myymälän ulkonäkö luo asiakkaalle ensimmäisen mielikuvan liikkeestä välittömästi. Siksi myymälöille on erittäin tärkeää puhtaat tilat ja siisti yleisilme.

Koska myymälät ovat usein auki 7 päivää viikossa, siivouspalveluiden on toimittava jatkuvasti laadukkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Myös siivoushenkilöstön on oltava osaavaa ja luotettavaa ongelmien minimoimiseksi.

AllShine Oy henkilöstö on aina huolellisesti tarkistettua ja tehtäviinsä, sekä työkohteisiinsa huolella koulutettua. Jatkuvan ylläpitosiivouksen lisäksi hoidamme myös kauppojen ja myymälöiden perussiivoukset, sekä lattioiden vahaus- ja puhdistustyöt. Myös liikkeen ikkunoista on pidettävä huolta. Työntekijämme puhdistavat ja pesevät myös yrityksenne ikkunat kirkkaiksi ja kiiltäviksi!

Ravintolasiivous

Ravintolasiivouksessa luomme kohde kohtaiset työohjeet ja suunnittelemme ylläpitosiivouksen ja perussiivouspalvelut kiinteistön ominaispiirteet ja asiakkaan toiminta huomioonottaen.

Erityistä huomiota ravintolasiivouksessa on kiinnitettävä ravintolan palveluprosessin vaatimuksiin ja turvallisuusmääräysten, kuten elintarviketurvallisuutta koskevan lainsäädännön ja suositusten noudattamiseen.

Ravintolakohteissa laatua valvotaan erityisen tarkasti elintarviketurvallisuuden näkökulmasta, noudattamalla mm. Eviran laatimia ohjeistuksia siivousvälineiden valintaan, niiden säilytykseen ja huoltoon liittyen.

Ikkunapesut

Ammattilaisen ikkunanpesu 100 %:n tyytyväisyystakuulla.

Tiesitkö, että likaiset ikkunat voivat estää jopa lähes puolet sisään lankeavasta päivänvalosta? Ikkunanpesu voi olla rankka urakka – etenkin, jos pestäviä ikkunoita on paljon.

Jos haluat päästä ikkunanpesussa mahdollisimman vähällä vaivalla, ota meihin yhteyttä ja kysy tarjous.

Mikäli tarvitset luotettavaa ja osaavaa ikkunapesua, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Niittyläntie 1, 00620 Helsinki
(+358) 045 104 5555
info@allshine.fi