';

Ravintolasiivous

Ravintolasiivouksessa luomme kohde kohtaiset työohjeet ja suunnittelemme ylläpitosiivouksen ja perussiivouspalvelut kiinteistön ominaispiirteet ja asiakkaan toiminta huomioonottaen.

Erityistä huomiota ravintolasiivouksessa on kiinnitettävä ravintolan palveluprosessin vaatimuksiin ja turvallisuusmääräysten, kuten elintarviketurvallisuutta koskevan lainsäädännön ja suositusten noudattamiseen.

Ravintolakohteissa laatua valvotaan erityisen tarkasti elintarviketurvallisuuden näkökulmasta, noudattamalla mm. Eviran laatimia ohjeistuksia siivousvälineiden valintaan, niiden säilytykseen ja huoltoon liittyen.

Mikäli tarvitset luotettavaa ja osaavaa ravintolasiivousta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Niittyläntie 1, 00620 Helsinki
(+358) 045 104 5555
info@allshine.fi